Gastenboek

6 berichten
 
27-04-2024
Geplaatst door: Egbert en Rie

Logeren

Lieve Cindy en Niels wat hebben we bij genoten . Jullie gastvriendelijkheid.Alles zo netjes en alles is er.Dan jullie mooie tuin zoveel mooie bloemen.Jullie hebben ons een paar hele fijne dagen gegeven .wij willen jullie daar erg voor bedanken en zullen vast nog een keer terugkomen.Een echte aanrader.

21-04-2024
Geplaatst door: Jose Desiree en Claudia

Fantastisch verblijf

Wat een mooi, schoon en luxe verblijf in een mooie omgeving. Prachtige tuin met veel verschillende zitplekken. Zelfs met de regen hebben we de hele middag onder de overkapping gezeten bij de haard.
Van het warm onthaal door gastvrouw Cindy, duidelijk guidemap met ale informatie die je nodig hebt in het verblijf tot aan diverse omgevingstips!

Wij komen zeker nog een keer terug.

Bedankt voor alles!

17-12-2023
Geplaatst door: Dennis en Ellen

Fijn verblijf!

Wat een fijne tijd hebben wij hier gehad! De gastvrijheid, de omgeving en natuurlijk ‘the Tiny Walnut!’ Een mooi huisje voor ons 2 en van alle gemakken voorzien.
Een aanrader voor mensen die even uit de drukte willen! Wij hebben genoten!
Bedankt voor de goede zorgen!

28-08-2023
Geplaatst door: Hendrik en Baudina

Lekker weg op een bijzonder plekje in de Betuwe.

Afgelopen week hebben we 7 dagen mogen genieten van The Tiny Walnut. Een heel fijn huisje op een prachtige locatie, van alle gemakken voorzien. Bij aankomst is het bed opgemaakt, handdoeken in badkamer en keuken liggen klaar. Daarnaast ligt er een welkomstkaartje en staan er verse bloemen. Vervolgens ligt er ook thee en koffie klaar, dus dat kan je gelijk zetten.
'S ochtends ontbijten onder de walnotenboom of onder de overkapping onder toeziend oog van de kippen en de haan, dus je kan ook nog kiezen waar je wil zitten. Met de verse eitjes van de kippen.
Het is een mooie uitvalsbasis om uitstapjes in de omgeving te maken, bijv. naar een natuurgebied, een kasteel, oude stadjes (Buren, Doesburg) en 's avonds lekker zelf koken in het mooie keukentje of lekker uit eten gaan. Op advies van Cindy en Niels, naar het Veerhuis aan het water gegaan. Dat beviel zo goed dat we er twee keer hebben gegeten.
Wij hebben erg genoten, mede door de vriendelijke service van Cindy en Niels. En als je wat vergeet zoals ons (telefoonoplader) krijg je direct bericht en wordt dat ook weer geregeld.
Al met al, echt een aanrader!

Hartelijke groeten, Hendrik en Baudina.

13-08-2023
Geplaatst door: Gerline en Mello

heerlijk verblijf

Afgelopen dagen hebben wij heerlijk genoten van The Tiny Walnut, sfeervol en bijzonder nette locatie. Stijlvol en gezellig ingericht, ruime badkamer en prachtig uitzicht. Puur natuur. Naast de wandelingen in de buurt ook gebruik gemaakt van de fietsen en langs de dijk en via het pondje naar Nijmegen gefiets. Unieke omgeving met zijn hoogte verschillen. Bedankt Niels en Cindy! We hebben enorm genoten.

30-05-2023
Geplaatst door: T. Koekenbier

Tot in de puntjes verzorgd

We hebben met Pinksteren een paar heerlijke dagen in The Tiny Walnut doorgebracht.
Het luxe vakantiehuisje en de schitterende omgeving overtroffen al onze verwachtingen. Aan alles was gedacht. We hebben genoten van de fietstochtjes door de prachtige natuur en de leuke plaatsjes.
Lieve Cindy en Niels, heel veel dank voor jullie gastvrijheid, het warme welkom, de fantastische service, de kakelverse eitjes, de walnoten uit eigen tuin, de gezelligheid en verwennerij. Wij waren er even helemaal uit! Geraldo &Tamara